Workshops & Foredrag

Verden kalder på nytænkning og nye måder at være sammen på. Der er brug for meget mere hjerte og mod til at vi hver især og sammen tør være, handle og tale fra et åbent hjerte. Det er kraftfuldt når mennesker kommer sammen med fælles intention og med hjertet som GPS. Det kan i høj grad være med til at skabe et sundere miljø og bæredygtighed i dig & dine relationer, på arbejdspladser, i fællesskaber og i verden. Det handler om energi-bæredygtighed, om hvordan du håndterer og forvalter din energi og bevidsthed….og åbner dit hjerte! 

Verden kalder på dig.

Maria er en fantastisk facilitator og underviser, som formår at holde et kærligt og trygt rum, hvor du trygt kan læne dig ind og udforske dig selv. Maria har et vidunderligt grin og humor, hun formår at gøre selvudvikling sjovt og nede på jorden, samtidig med at hun har en super fin forbindelse til det der er større end os mennesker. Jeg anbefaler på det varmeste Maria og alt hvad hun arrangerer.

Linda Hauge

Hjerte-aftener

Hjerte-aften: Tors. d. 16. sept. kl. 19-21.30

Når du er i stilhed i din dybe væren, så kan gøren udspringe derfra med lethed og leg.  Du bliver inviteret ind i langsomhed og fokuseret blødhed. Det giver frihed indefra.  

Hjerte-aften: Tors. d. 30. sept. kl. 19-21.30  

Når du har din egen energi hjemme, så bliver det nemmere at mærke hvad du har brug for og lyst til. Det giver mere selvkærlighed, ro og klarhed over dine næste skridt.

Hjerte-aften: Tors. d. 14. okt. kl. 19-21.30  

Når du er i nærvær med dit hjertes dybe essens, så kan du møde dig selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed. Det bringer glæde og indre ro.

Hjerte-aften i Aarhus. Max 6 deltagere. Pris 225 kr. /pers. eller 175 kr./pers. ved tilmelding af to personer samtidig. Du får:

  • Træning og guidning i at stå stærkere i din energi, dit hjerte eller din væren
  • Kanaliserede ord og deling i fælles hjerte-rum
  • Mulighed for personlig kanalisering 2-3 min. i fht. aftens emne: energi, hjerte eller væren
  • Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
  • Guidet meditation tilsendt som lydfil efterfølgende(værdi 125 kr.)                                       

Læs mere i begivenhederne på facebook her

Workshop

Kunsten at gøre ingenting

Lørdag d. 25. september kl. 10-16.30. Foregår i Aarhus v/ Brabrandsøen, og en del af tiden i naturen. Max. 6 deltagere. Pris 950 kr. /pers,


Du bliver kaldt hjem i DIN EGEN NATUR med krop og sjæl dybt forenet. Det handler om at trække din energi hjem, åbne dit hjerte og VÆRE DIG….og lade al gøren komme derfra med lethed.

Denne workshop inviterer dig, der er følsom, sansende og åben, ind i at hengive dig til livet og det som er større end dig. At lade livet udfolde sig indefra i nærvær og kærlighed til dig og dine omgivelser. Der er fokus på at du kommer til at stå stærkere som DEN DU ER, og at du mærker hvad der kalder på dig.

Du får selvkærlighed og næring på dybt plan krydret med bevidsthed og fokuseret blødhed. Du inviteres ind i langsomhed og stilhed samt en dybere hjerteåbning. Derfra hvor livets magi kan udfolde sig på måder, som du måske aldrig har oplevet før.

DAGENS INDHOLD: 

  • Guidede øvelser og meditationer samt kanaliseret undervisning
  • Træning og bevidsthed i at stå stærkere i din energi og hjerterum
  • Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
  • Naturen vil vi være ude i og forbinde os til i fælles hjerte-rum
  • Lækker frokost lavet med kærlighed + kaffe, te, snacks og frugt
 

Foredrag

Har du talt med dit hjerte i dag?

Har du talt med dit hjerte i dag? Ja det lyder måske mærkeligt, men det er faktisk muligt at tale med sit hjerte og det vil jeg påstå er vejen til et liv i glæde, magi og frihed. Jeg ved det er muligt, for det har jeg selv skabt i mit liv.

Kom og bliv inspireret og få dit hjerte og nærværs-muskel næret og beriget. Disse to timer vil handle om hvorfor det er vigtigt at tale med sit hjerte og hvad det betyder at tale med sit hjerte. Det vil ske med udgangspunkt i mit eget liv og personlige erfaringer, hvor jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed og ikke at høre til, og over til at jeg i dag oplever mig forbundet med mig selv og mine omgivelser, samt en del af noget større. Du vil også blive inviteret til, at du mærke på egen krop gennem et par øvelser, bl.a. en guidet hjertemeditation, hvordan det kan føles når hjertet åbner. Det vil være simpelt og kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage. Du vil få konkrete redskaber og ideer, som du kan bruge i din hverdag, så du også kan starte med skabe det liv som du ønsker dig.

Hjertet er måske det mest intelligente organ vi har, og det er der lavet forskning på.Jeg vil gerne inspirere til at vi lader hjertets visdom være vores guide i livet, og at vi derved møder os selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed.