Workshops & Foredrag

Verden kalder på nytænkning og nye måder at være sammen på. Der er brug for meget mere hjerte og mod til at vi hver især og sammen tør være, handle og tale fra et åbent hjerte. Det er kraftfuldt når mennesker kommer sammen med fælles intention og med hjertet som GPS. Det kan i høj grad være med til at skabe et sundere miljø og bæredygtighed i dig & dine relationer, på arbejdspladser, i fællesskaber og i verden. Det handler om energi-bæredygtighed, om hvordan du håndterer og forvalter din energi og bevidsthed….og åbner dit hjerte! 

Verden kalder på dig.

Maria er en fantastisk facilitator og underviser, som formår at holde et kærligt og trygt rum, hvor du trygt kan læne dig ind og udforske dig selv. Maria har et vidunderligt grin og humor, hun formår at gøre selvudvikling sjovt og nede på jorden, samtidig med at hun har en super fin forbindelse til det der er større end os mennesker. Jeg anbefaler på det varmeste Maria og alt hvad hun arrangerer.

Linda Hauge

Hjerte-aften

Hjerte-aften: Tors. d. 20. jan.  kl. 19-21.30

Når du har din egen energi hjemme, så bliver det nemmere at mærke hvad du har brug for og lyst til. Det giver mere selvkærlighed, ro og klarhed over dine næste skridt.

Hjerte-aften: Tirs. d. 9. nov. kl. 19-21.30  

Når du er i nærvær med dit hjertes dybe essens, så kan du møde dig selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed. Det bringer glæde og indre ro.

Hjerte-aften: Tors. d. 9. dec. kl. 19-21.30  

Når du er i stilhed i din dybe væren, så kan gøren udspringe derfra med lethed og leg.  Du bliver inviteret ind i langsomhed og fokuseret blødhed. Det giver frihed indefra.

Afholdes i Aarhus hos “Hjerterum” Guldsmedgade 26b st, 8000 Aarhus C. Max 10 deltagere. Pris 250 kr. /pers. eller 175 kr./pers. ved tilmelding af to personer samtidig. Medlem af “Hjerterum” halv pris. Du får:

 • Træning og guidning i at stå stærkere i din energi, dit hjerte eller din væren/gøren
 • Kanaliserede ord og deling i fælles hjerte-rum
 • Mulighed for personlig kanalisering 2-3 min. i fht. aftens emne: energi, hjerte eller væren
 • Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
 • Guidet meditation tilsendt som lydfil efterfølgende(værdi 125 kr.)                                       

Læs mere i begivenhederne på facebook her

Hjerte-aften

Kunsten at håndtere din egen energi

Hjerterum i Aarhus:
Tors. d. 10. feb  kl. 19-21.30(held in english)

Eagleroad ml. Skanderborg og Ry:
Tors. d. 24. marts. kl. 19-21.30

Pris:
250 kr. /pers. eller 175 kr./pers. ved tilmelding af 2 pers. samtidig.

Vi bliver alle påvirket af vores omgivelser på forskellig vis, og kunsten er at håndtere det. Du kender sikkert til en situation hvor du er blevet påvirket, og har svært ved at finde ro igen.
 
Denne workshop giver dig bevidsthed på, hvor du har din energi henne. Den hjælper dig med at skabe energi-bæredygtighed i hele dit system – krop, sind og sjæl. Få trukket din energi hjem til dig selv og fylde dig op med det som er dig.
 
Du inviteres ind i at stå stærkere i dig selv. Når du håndterer din egen energi, så bliver det nemmere at mærke hvad du har brug for og lyst til. Det giver mere selvkærlighed, ro og klarhed over dine næste skridt.
 

DU FÅR 2,5 timer:
• Træning og guidning i at få din energi hjem i dig selv
• Kanaliseret undervisning og deling i fælles hjerte-rum
• Mulighed for Personlig kanalisering 2-3 min. i fht. din energi
• Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
• Efterfølgende tilsendt en guidet meditation (værdi 125 kr.)

PRAKTISK:
Max. 10 deltagere. Der serveres te/kaffe.

 

Hjerte-aften

Kunsten at være og gøre ingenting

Dato:
Onsdag d. 2. marts kl. 19-21.30

Sted:
Eagleroad, Krogdalsvej 10, 8660 Skanderborg
 
Pris:
250 kr. /pers. eller 175 kr./pers. ved tilmelding af 2 pers. samtidig.

Velkommen til Kunsten at VÆRE og gøre ingenting….eller skulle jeg sige Kunsten at gøre og være ingenting. I hvert fald handler det om at komme ind i din dybe værens kerne og lade gøren udspringe derfra med lethed og leg.

Denne Hjerte-aften inviterer dig ind i at være uden at skulle præstere. I det stille rum hvor der ikke er fordømmelse eller forventninger om at noget skal være på en bestemt måde. Lige der hvor dit liv og KÆRLIGHEDEN kan udfolde sig på måder, som du slet ikke havde forestillet dig.

Du får bevidsthed på hvor du træffer beslutninger fra, og opøver evnen til at være med det som er – ELSKE DET SOM ER. Du inviteres ind i langsomhed og fokuseret blødhed. Det giver ro i sindet, fred i hjertet og en stor frihed indefra.

DU FÅR 2,5 timer:
• Træning og guidning i at stå stærkere i din væren
• Kanaliseret undervisning og deling i fælles hjerte-rum
• Mulighed for Personlig kanalisering 2-3 min. ifht. din væren
• Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
• Efterfølgende tilsendt en guidet meditation (værdi 125 kr.)

PRAKTISK:
Max. 10 deltagere. Der serveres te/kaffe.

 

 

 

Hjerte-Rum

Tromme, Guidning & Kanalisering

Afholdes 4 søndage uafhængigt af hinanden hos “Hjerterum” i Aarhus C, Guldsmedgade 26b st.:
10. okt. kl. 9-11
31. okt. kl. 15-17
7. nov. kl. 15-17(Held in English – see other event on FB) 28. nov. kl. 15-17.
 

Pris 100 kr./pers. Medlem af  “Hjerterum” gratis. Max. 10 deltagere pr. gang.

Velkommen til en nærende søndags-stund, hvor du inviteres ind i at stå stærkere i dig selv og være med det som her – uden at skulle lave noget om. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, blot åbenhed og nysgerrighed til AT VÆRE i det fælles Hjerte-Rum.

Jeg tager min tromme med, og den vil jeg bruge i starten. Trommen kan noget helt unikt og hjælper med at skabe jordforbindelse og kalde dig ind i kroppen. Det giver det allerbedste udgangspunkt for at mærke os selv.

Derefter vil jeg lave en guidning / meditation til dybere forbindelse med din essens, dit hjerte og det som er. Det er min erfaring at nærvær, stilhed og langsomhed giver dyb næring og selvkærlighed. Der vil som ofte opstå et emne/tema på dagen som viser sig at være meget givende for dem der kommer. Til slut vil jeg tilbyde alle deltagere en micro-kanalisering 1 min. relateret til det du står i lige nu i dit liv.
 

INDHOLD: 

 • Tromme til Grounding og til at skabe forbindelse til kroppen
 • Guidning / Meditation og Kanaliserede ord til at stå stærkere i dig
 • Healing og møde i fælles Hjerte-Rum
 • Personlig kanalisering 1 min. relateret til dit liv lige nu(tilbud)
 

Workshop

Kunsten at gøre ingenting

Dato:
Lørdag d. 29. januar kl. 10-16.30
Lørdag d. 26. marts  kl. 10-16.30

Sted:
Afholdes i Aarhus v/ Brabrandsøen
Pris:
950 kr. /pers. incl. forplejning.
 

Du bliver kaldt hjem i DIN EGEN NATUR med krop og sjæl dybt forenet. Det handler om at trække din energi hjem, åbne dit hjerte og VÆRE DIG….og lade al gøren komme derfra med lethed & leg.

Denne workshop inviterer dig åben og nysgerrig ind i at hengive dig til livet og det som er større end dig. At lade livet udfolde sig indefra i nærvær og kærlighed til dig og dine omgivelser. Der er fokus på at du kommer til at stå stærkere som DEN DU ER, og at du mærker hvad der kalder på dig. Således at du finder dine næste skridt på DIN VEJ, og det integreres i din hverdag.

Du får selvkærlighed og næring på dybt plan krydret med bevidsthed og fokuseret blødhed. Du inviteres ind i langsomhed og stilhed samt en dybere hjerteåbning. Derfra hvor livets magi kan udfolde sig på måder, som du måske aldrig har oplevet før. Nysgerrighed, samhørighed og glæde er naturlige ingredienser i denne workshop.

DAGENS INDHOLD: 

 • Guidede øvelser og meditationer samt kanaliseret undervisning
 • Træning og bevidsthed i at stå stærkere i din energi og hjerterum
 • Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
 • Naturen vil vi være ude i og forbinde os til fælles hjerte-rum
 • Vandring i stilhed langs søen med intention /reflektion til et skønt sted, hvor vi vil forbinde os med moder jord og træerne. 
 • Du får efterfølgende tilsendt guidet meditation (værdi 125 kr.)
 
PRAKTISK:
Max. 6 deltagere. Der serveres lækker frokost lavet med kærlighed + kaffe, te, snacks og frugt. Vi mødes og vil være i mit skønne rum i rolige omgivelser ved Brabrand søen.
 

Foredrag

Har du talt med dit hjerte i dag?

Har du talt med dit hjerte i dag? Ja det lyder måske mærkeligt, men det er faktisk muligt at tale med sit hjerte og det vil jeg påstå er vejen til et liv i glæde, magi og frihed. Jeg ved det er muligt, for det har jeg selv skabt i mit liv.

Kom og bliv inspireret og få dit hjerte og nærværs-muskel næret og beriget. Disse to timer vil handle om hvorfor det er vigtigt at tale med sit hjerte og hvad det betyder at tale med sit hjerte. Det vil ske med udgangspunkt i mit eget liv og personlige erfaringer, hvor jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed og ikke at høre til, og over til at jeg i dag oplever mig forbundet med mig selv og mine omgivelser, samt en del af noget større. Du vil også blive inviteret til, at du mærke på egen krop gennem et par øvelser, bl.a. en guidet hjertemeditation, hvordan det kan føles når hjertet åbner. Det vil være simpelt og kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage. Du vil få konkrete redskaber og ideer, som du kan bruge i din hverdag, så du også kan starte med skabe det liv som du ønsker dig.

Hjertet er måske det mest intelligente organ vi har, og det er der lavet forskning på. Jeg vil gerne inspirere til at vi lader hjertets visdom være vores guide i livet, og at vi derved møder os selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed.