Online Foredrag

Fanget fugl - fra ufri til fri

Onsdag d. 14. sept. kl. 19.30-21

Kender du oplevelsen eller følelsen af at være fanget? At du ikke får reageret eller handlet i en situation, som du gerne vil. Du får måske overreageret med følelsesudbrud eller slet ikke reageret….altså går i ”frys”.

Det kender jeg så godt fra mit eget liv, og det kan være så utroligt smertefuldt. Og i situationen føles det reelt, som der ikke er noget valg, da hele systemet er gået i chok/traume-reaktion. I dag er det heldigvis anderledes for mig. Jeg kan stadig blive ramt, men jeg kan møde det på en helt anden måde, da jeg har forløst og healet mange traumer.

Foredraget tager udgangspunkt i min egen rejse fra ufri til fri, og jeg vil dele mine erfaringer, som har hjulpet mig til at heale mit nervesystem.

I den sidste del af foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål såvel generelle som personlige. Du kan få et kanaliseret svar og støtte til noget i dit liv, hvor du føler dig fanget og ønsker at sætte dig selv mere fri af.

Kom og bliv inspireret til at sætte dig selv mere fri, og få konkrete redskaber og ideer, som du kan bruge i din hverdag. Du inviteres ind i større bevidsthed og til at mærke på egen krop, de steder hvor du oplever dig ufri og fanget. Der vil være guidning, healing og kanaliserede ord.

Når vi healer ind i nervesystemets reaktioner, giver vi os selv mulighed for at træffe valg fra det trygge sted i os. Det giver FRIHED indefra, og gør os i stand til at træffe et reelt valg ud fra KÆRLIGHED til os selv og vores omgivelser.

PRAKTISK: 

  • Deltagelse er gratis, og foregår online på Zoom
  • Du tilmelder dig herunder, og får tilsendt en mail med link
  • Kan du ikke deltage på selve dagen, så kan du få tilsendt replay efterfølgende, hvis du tilmelder dig

 

Vel mødt! Jeg glæder mig til at se dig❤

 

Når du siger Ja tak til at deltage, bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev Magiske Nyheder. Dem udsender jeg for at fortælle om kommende arrangementer og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Jeg hedder Maria Sophia, og jeg vil elske at guide og inspirere dig til at leve med et åbent hjerte, og skabe det liv som du drømmer om. VÆRE DIG i glæde og frihed indefra, og forbundet med det der er større end dig – KÆRLIGHEDEN.

Som Shaman fra Hjertet er min tilgang intuitiv, og jeg arbejder ud fra indre visdom og guidning. Jeg har mange års erfaring med forskellige redskaber som jeg anvender så som Kranio-Sakral Terapi, Energi & Bevidsthed, Healing, Følelsesmæssige forløsninger, Massage, Kanalisering, Klarsyn & Samtaler. 

I over 25 år har jeg arbejdet med mennesker og udvikling på forskellig vis. Jeg har selv gennemgået en stor forvandling i mit liv. Jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed / ikke at høre til, til at føle en dyb samhørighed med mig selv og omverdenen. 

Jeg tilbyder Hjerte Sessioner, Workshops og Foredrag til mere Selvkærlighed, Forvandling og Bevidsthed. Det handler om at KOMME HJEM eller tilbage til dit naturlige selv, der hvor du er glad og fri som da du blev skabt.

Det vil glæde mig at møde dig❤️