Om Maria

I over 25 år har jeg arbejdet med mennesker og udvikling på forskellig vis. I 2007 starter jeg firma som Kranio-Sakral Terapeut, Massør og Healer, og Sexolog kommer til i 2016. Som Facilitator har jeg afholdt kvindegrupper, måne-cirkler samt mindre workshops bl.a. med: Transformation Game, Meditation, Tantra og ”The Work” af Byron Katie. Jeg har oprindelig en baggrund som socialrådgiver og projektleder/koordinator med erfaring fra såvel det offentlige som private erhvervsliv. 

Jeg er et nysgerrigt menneske der elsker at lære nyt og udvikle mig, og har deltaget i en lang række af workshops, grupper og terapi-forløb. Jeg begejstres let og vender ofte tingene på hovedet, tænker og handler ud af boksen. Har en skarp intuition og evner at sanse og se det der umiddelbart ikke hører til den fysiske verden. Generelt kommunikerer jeg med hele min omverden, såvel afdøde som med mit vækkeur.

I taknemmelighed glædes jeg ved livet og den samhørighed jeg oplever med andre, naturen og alt det der er. Jeg er opvokset i Himmerland, og bor nu i Aarhus ved Brabrand søen. Naturen betyder rigtig meget for mig, vinterbadning, bare tæer i græsset og en snak med træerne. Derudover elsker jeg eventyr, og at tage på nye rejser ud i livet. Og ja lige som i eventyr fortællingerne, så er jeg faldet af hesten mange gange og har slået mig voldsomt, og jeg har rejst mig igen i en styrket og beriget version. Livet er genialt og det guider os med den største kærlighed. 

Jeg elsker at opholde mig i naturen – i det grønne og ved havet. Der lader jeg op og forbinder mig til min egen natur og essens samtidig med at jeg føler mig som en del af noget større. Det giver ro og frihed indefra.

Glæde  ·  Nærvær  ·  Connection  ·  Ro  ·  Hengivelse

Jeg har skabt firmaet ”Det Magiske Liv”, og  ønsker med det at bringe glæde og frihed ind i menneskers liv. Det er min mission at connecte dig med det der er større end dig – KÆRLIGHEDEN. Min passion handler om alt det som går bagved det fysiske og det som man umiddelbart ikke kan se. Det der foregår imellem os og det som er større end os. Kærligheden, Sjælen, Gud, Naturen, Det Guddommelige, Universet eller hvad det hedder for dig.

Jeg har selv gennemgået en stor forvandling i mit liv. Det meste af mit liv har jeg ledt efter meningen. Jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed / ikke at høre til, til at føle en dyb samhørighed med mig selv og omverdenen. Nu oplever jeg en dyb indre glæde og ro indefra som er uafhængig af nogen eller noget. At VÆRE til stede i dyb kærlighed med et åbent hjerte, det giver mening, og er den største lykke og drøm for mig. Det er Det Magiske Liv.

Min største Længsel: At stå i Ingenting

Min Rejse

Nærværende, skarp, autentisk fra et kærligt sted. Tusind tak Maria for den gave du er til verden.

Anne Kari Thronsen

Det meste af mit liv har jeg følt mig disconnected, ensom, ikke tilstede i min krop og haft en følelse af ikke at høre til, jeg har haft depression og ikke haft lyst til at leve. Stress og spiseforstyrrelse er også udfordringer jeg kender til. Min krop, seksualitet og hjerte har været lukket. Tidligt i mit liv oplevede jeg separation, da jeg som nyfødt tilbragte en uge i kuvøse samt som 5 mdr. gammel var indlagt på sygehuset i 1½ måned. I 1970 kunne man ikke være indlagt med sit barn, så jeg lå alene uden mine forældre. Disse tidlige oplevelser sammen med andre chok og traumer i de tidlige barndomsår satte sig som blokeringer i krop og hjerte. Det gav mig flere overbevisninger bl.a. at jeg må klare det hele selv, ingen vil have mig og jeg er ikke noget værd.

Selv om en del af mig gav op tidligt, så blev jeg ved med at kæmpe og lede efter meningen uden for mig selv og oppe i mit hoved. Jeg kunne ikke mærke mig selv, jeg vidste ikke hvad jeg havde brug for og lyst til og hvor mine grænser var. Det gav store udfordringer i relationer og parforhold, og det gik rigtigt op for mig som voksen i 20’erne, at det var alt for smertefuldt og jeg var nødt til at søge hjælp. Det startede en lang rejse med terapi, udviklingskurser etc.

I 2010 skete der for alvor noget, hvor jeg fik en stor åbning, en slags ny fødsel og velkomst til livet. Nye dimensioner åbnede sig for mig ned i det fysiske, som jeg ikke havde oplevet før, og det er blevet meget udvidet siden da. Min rejse har først og fremmest handlet om at komme tilbage i min krop og få forløst blokeringer og traumer.

Mange forskellige tiltag og valg har hjulpet mig i min forvandling. Selvkærlighed og omsorg har været en stor del af det, og jeg har i processen lært at tage vare på mig selv og fylde mig selv op og ikke være afhængig af at andre gør det. At tage ansvar for hvad end der måtte dukke op på vejen, og arbejde med det som jeg blev ramt af følelsesmæssigt. Så stille og roligt er min selvtillid og selvværd vokset, og så begyndte mit hjerte at åbne op. Ro og langsomhed har været vigtige faktorer sammen med naturen, taknemmeligheden og bevidsthedstræning. Dertil kommer selvfølgelig min måde at tilgå udfordringer på og at jeg har brugt humoren rigtig meget. Det kræver tillid og slip af kontrol så man kan overgive sig til processen. Bøn og hengivelse til det som er større end mig har også spillet en stor rolle. Først for nogle år siden forstod jeg sådan indefra at jeg havde brug for tryghed og hvor vigtigt det er for mig. Nu føler jeg mig tryg i mig selv, har tillid til min egen dømmekraft og jeg bliver ikke så let påvirket af andre.

I dag føler jeg mig som en stærk feminin kvinde, der bærer mit indre barn. Ensomhed er ikke længere en del af mit liv, og jeg nærer stor kærlighed til mig selv og livet. Jeg er stadig i min udvikling og læring og det nyder jeg. At modtage livet og sige JA og lade mig guide af det og mit hjerte. Livet er fuldt af overraskelser, hver eneste dag om du vil.

Nærværende, skarp, autentisk fra et kærligt sted. Tusind tak Maria for den gave du er til verden.

Anne Kari Thronsen


CV

 • Socialrådgiver fra Den sociale Højskole
 • Bodynamic efteruddannelse hos Bodynamic International
 • Kranio-Sakral Terapi og Organ Massage hos Trine Rosenberg
 • Cranio Sacral Therapy og SomatoEmotionel Release hos Upledger Institute
 • Yin Yoga uddannelse hos Trine Hedegaard
 • Healingsmassage kurser hos Kilden
 • Ayurvedisk Yoga Massage hos Sidhamo
 • Anatomi & Fysiologi, Sygdomsslære og Psykologi hos Karsten Munk
 • Integral Sexolog hos Human Education Group
 • School for The Work hos Byron Katie, Californien
 • Facilitator i Transformation Game, Findhorn Scotland
 • Healings- og Tantrakurser, der har givet stor erfaring i at arbejde med energi