Gaver til dig

Taknemmelighed og “Hvad kan jeg bidrage med i dag?” Det har i mange år været en praksis som jeg har brugt både i min personlige rejse som i mit virke. ”Det Hele er Her” er en tilgang til livet og verden. Det handler om at være åben og modtagelig for livets guidning og gaver, og med fokuseret blødhed lade dig fylde op. Det åbner op for Kærligheden, Glæden samt Magien – og giver Frihed til at være den du er!

Naturen er helt vidunderlig at connecte med, og giver næring til Krop & Sjæl på et dybt plan. Naturen forbinder os til vores egen natur, og er fyldt med gaver, hvis vi giver os selv lov til at tage imod. Den har været en stor hjælper på min rejse, og det falder mig helt naturligt at inddrage den i mine events.  Det giver Ro, Nærvær og Tydelighed til at mærke Din Sandhed.

Det Hele er Her

Magiske Nyheder & Hjerte-Meditation

Hjerte-Meditation “Diamanten i Dit Hjerte”

De Magiske Nyheder udsender jeg for at fortælle dig om kommende arrangementer og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig. 

I velkomst-mailen får du en Hjerte-Meditation som Gave på 15 min.

Denne meditation skaber dybere nærvær med dit hjerte og til den du virkelig er. Den er til healing og åbning af dit hjertes væren, hvorfra Kærligheden kan udspringe frit.

Hjerte-møde i Naturen

Dato:
Lørdag d. 12. marts  kl. 15-17

Afholdes v/ Brabrandsøen i Aarhus. Vi mødes hos mig i Haveforeningen Søvang.
 
Max. 8 deltagere
Pris: 100 kr.
Velkommen til en dejlig nærværs-stund med stilhed og ro. Vi mødes og starter op med en guidet Hjerte-meditation der giver ro & nærvær med dig selv og din kerne. Ud af det opstår der et emne/tema som du vil gå med i en stilheds-vandring ca. 20 min. og lade visdom & svar lande til dig.
 
Vi vandrer langs Brabrand søen til et skønt uberørt sted, og der vil jeg tromme, der skaber dyb forbindelse til kroppen, dit hjerte og moder jord. Trommen kan noget helt unikt og hjælper med at skabe jordforbindelse og kalde dig ind i kroppen. Det giver det allerbedste udgangspunkt for at mærke os selv.
 
Medbring varmt & vandtæt udetøj/fodtøj/paraply samt vandtæt pude/underlag til at sidde på udenfor.
 

INDHOLD: 

  • Guidet Hjerte-Meditation til dybere forbindelse til dig & dit hjerte.
  • Stilheds-vandring med intention / reflektion
  • Tromme til Grounding og til at skabe forbindelse til kroppen
  • Healing og møde i fælles Hjerte-Rum
 

Hjerte Inspiration

Det Magiske Liv

På min gåtur den anden dag mødte jeg to guldsmede der blev ved med at flyve foran mig. Det var de ”ægte” guldsmede som de

Læs mere »

Sensitivitet

Kort tid efter jeg var faldet i søvn i går vågnede jeg brat efter ubehageligt mareridt. Da jeg kiggede ud i mørket kunne jeg se

Læs mere »

Helt hjemme

Så skete det den anden dag. Lige der efter at jeg havde holdt nr. 2 mini workshop om hjertet. Det jeg havde ventet på hele

Læs mere »

Ny Fødsel

På min gåtur mødte jeg disse små hvide blomster. De er ofte at se i græsset hvor de stikker hovedet op. De fik mig til

Læs mere »

Forvandling

Den smukke gule krokus stråler i min have. Løget satte jeg sidste efterår og nu er det vokset op af jorden, og blomsten står og

Læs mere »