Sensitivitet

Kort tid efter jeg var faldet i søvn i går vågnede jeg brat efter ubehageligt mareridt. Da jeg kiggede ud i mørket kunne jeg se en masse figurer. Det blev bevidst for mig, at de figurer kunne jeg også se da jeg var barn, men havde syntes at det var uhyggeligt. Så jeg har haft lukket ned for dem og som voksen har jeg decideret bedt om ikke at ”se noget”, da jeg kunne mærke frygten snige sig ind.

Figurerne i mørket var en slags energi-figurer og der var også en dør som jeg kunne gå igennem, og jeg sansede, at jeg som barn var gået igennem den. Det føltes helt rart at den dør igen er synlig for mig, og jeg kan mærke mit indre barns glæde over at udforske hvad der mon er bag den dør.

Jeg sanser generelt mange ting i de lag der ikke er det fysiske, snakker med afdøde og kommunikerer med naturen og forskellige energier – det føles ret naturligt for mig. Jeg har en stor følsomhed og sensitivitet, og det har på en måde været svært at få plads til i mit liv. Både som barn og voksen. Det har ikke været nemt at navigere i de forskellige energier og førhen blev jeg hurtigt forvirret, da jeg ikke kunne finde ud af hvad var hvad. Jeg havde svært ved at adskille hvad der var min energi og andres. Dette skyldes bl.a. at jeg i mit liv har været rigtig meget ude af kroppen – så min rejse hjem har handlet om at komme ind i min krop.

Først inden for de seneste par år har jeg sådan HELT fået taget min sensitivitet til mig som en stor del af mig. Så med nærvær og kærlighed kan jeg nu give mig selv det jeg har brug for. Således at jeg ikke længere føler mig forkert som jeg er, men i stedet får en følelse af at høre til. Samtidig stoler jeg også mere på mig selv, og JEG VED at når jeg sanser noget – så er der også noget om det.

Min egen rejse ind i alt det har gjort at jeg har det som nogen måske ville kalde overnaturlige evner – for mig betyder det ikke så meget hvad det hedder. Men vigtigere er det at jeg ved hvem jeg er, hvad jeg består af og hvad der er vigtigt for mig. AT JEG KAN VÆRE MIG med hele mig.

I dag glædes jeg over og lever med min sensitivitet, som også er en gave og blevet min styrke. Jeg ved at den følsomhed jeg har, kommer mange mennesker til gode i sessioner og workshops. Således at de kan blive mødt i deres følsomhed og som HELE DEM.

Jeg synes det er en følsom sag at være menneske, og jeg ønsker for alle at de må finde ro og fred ind i hvem de er ❤

Det Magiske Liv

På min gåtur den anden dag mødte jeg to guldsmede der blev ved med at flyve foran mig. Det var de ”ægte” guldsmede som de

Læs mere »

Sensitivitet

Kort tid efter jeg var faldet i søvn i går vågnede jeg brat efter ubehageligt mareridt. Da jeg kiggede ud i mørket kunne jeg se

Læs mere »

Helt hjemme

Så skete det den anden dag. Lige der efter at jeg havde holdt nr. 2 mini workshop om hjertet. Det jeg havde ventet på hele

Læs mere »

Hjerte-Meditation til dig

15 min der skaber dybere nærvær med dit hjerte og til den du virkelig er. Til healing og åbning af dit hjertes væren, hvorfra Kærligheden kan udspringe frit. Udfyld nedenstående og Hjerte-mail er på vej til dig.

Når du siger Ja tak til Hjerte-Meditation bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev Magiske Nyheder. Dem udsender jeg for at fortælle om kommende arrangementer og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig.