Hjerte Sessioner

Kropsterapi, Healing, Vejledning & Kanalisering

Er for dig der ønsker at integrere Krop & Sjæl på et dybt og udvidet bevidsthedsplan, forløse traumer og blokeringer og åbne hjertet. Det handler om at KOMME HJEM eller tilbage til dit naturlige selv, der hvor du er glad og fri som da du blev skabt.

Hjerte Sessioner er for dig der ønsker at ekspandere mere ind i livet – og derved udvide dit Hjerte-rum og Kærligheden! Du ved at der er mere mellem himmel og jord og det er muligt at åbne op for det. Det kan være et ønske om at tage kærligt vare på dig, lytte mere til dig selv og få ro i nervesystemet. Kort sagt selvkærlighed og næring på højt plan.

Eller måske er der noget som kalder på din opmærksomhed så som udfordrende relationer, traumatiske oplevelser eller ønske om mere KÆRLIGHED i dit liv. Der kan være stress og gentagne mønstre i dit liv som du ønsker at forandre. Eller et ønske om at bringe dit bidrag ud i verden. I den forvandling får du støtte, bevidsthed og klarhed til dine næste skridt.

KROPPEN er en nøgle til ekspansion ind i dit liv, såvel fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt. Deri er så megen visdom og frihed at hente. Jeg kan sanse og se hvor der er blokeringer og stagneret energi i din krop og energifelt og kan hjælpe med at forløse det. Min blide kropsbehandling inviterer dig ind i at udvide din energi og dit bevidsthedsfelt. Det giver ro, da du meget bedre kan mærke dig selv, din krop og din intuition.

Kranio-Sakral Terapi, Energi & Bevidsthed, Healing, Følelsesmæssige forløsninger, Klarsyn, Massage, Kanalisering & Samtaler er redskaber som jeg har mange års erfaring med og anvender i Hjerte Sessioner. 

Min tilgang er intuitiv og jeg arbejder ud fra indre visdom og guidning. Jeg holder mit hjerte åbent og stiller mig til rådighed som kanal for dig. Jeg arbejder med energi og udvidede bevidsthedslag, blandt andet kan jeg kommunikere med afdøde og tidligere liv.

Med nærvær møder jeg dig og holder et kærligt afgrænset rum, hvori du kan føle dig tryg og mærke dig selv mere klart. Vi starter altid med en samtale med fokus på dig og dine ønsker. Når du bliver mødt og set som den du er, bliver du også bedre til at give dig selv kærlighed og nænsomt omfavne alle dele af dig. Og det er noget der kan ændre din hverdag!

Hjerte Sessioner

Om Kanalisering

Kropsterapi, Healing & Kanalisering

90 min i Aarhus

Forvandling, bevidsthed og mere Kærlighed

Kr. 1600,- 

Personlig Vejledning

60 min i Aarhus

Kanaliseret Vejledning, Klarsyn & Healing

Kr. 1100,-

Forløb med 5 Hjerte Sessioner

5 x 90 min. i Aarhus

Endnu mere Kærlighed & Forvandling

Kr. 6750,- 

Alle sessioner foregår i rolige omgivelser v/ Brabrandsøen. Foregår med tøj på. 

Du er  velkommen til at kontakte mig for spørgsmål eller afklaring af om en Hjerte Session eller et forløb er noget for dig. Jeg træffes på telefon: 60 93 70 39 eller send en besked via kontaktformularen.til 

Jeg har for nylig fået en 90 minutters hjertesession hos Maria Sophia Citrine. Og sikke en vidunderlig gave at give mig selv. Jeg oplevede sessionen som en skøn blanding af healing, massage, terapi og clairvoyance. Maria har en kærlig, nænsom, og helt ekstrem intuitiv tilgang til alting – og under selve sessionen oplevede jeg hende som en form for spirituel fødselshjælper. Min sjæl kom til verden på ny – og med hjælp fra Marias kærlige og intuitive hænder, landede jeg, måske for første gang nogensinde, i min krop og ikke mindst i mine ben og fødder. 

Der var flere forskellige ting, der blev healet og forløst undervejs – og siden sessionen har jeg haft en indre ro og glæde samt oplevelsen af i langt højere grad at gå Sjælens Vej. Fordi fødderne nu KUN vil følge Sjælens anvisninger. 

Anita Grace Horsted 

Først af alt så var det dejligt at møde dig i dit dejlige hus, hyggeligt! Jeg er på en rejse, det er vi alle, men du var en del af min rejse der var ting i min krop som skulle forløses og frem til overfladen.

Min oplevelse af din blide behandling var både forløsende fysisk og sjæleligt.

Jeg kom med smerter i ryggen og mit ene ben. Med din blide næsten ”massage” agtige healing fik du fjernet smerterne. Jeg fik mere frihed i kroppen og kan bedre trække vejret igen. Jeg har igen overskud og kan se fremad. Jeg kan kun anbefale Maria….hun behandler med hjertet!

Berit Rosenberg

Jeg er en leder der går med hjertet forrest, og det betyder at jeg ikke kender alle trinene. Jeg har tillid til mit hjerte og at det kender vejen. Det er så tilfredsstillende at leve, handle og tale ud fra et åbent hjerte, og det giver glæde og ro i min hverdag. Der er ikke nogen tvivl om, at alt bliver klart. Et åbent hjerte giver automatisk medfølelse og kærlighed til dig selv og andre, og det gør at du meget bedre kan være til stede.

Når livet starter, er dit hjerte glad, åbent, nysgerrigt, tillidsfuldt og trygt – ubetinget kærlighed er hjertets naturlige tilstand. Gennem livet har vi alle forskellige oplevelser der påvirker os, og ikke alle er positive. De vil gøre at vi som udgangspunkt bliver nødt til at beskytte os selv. Hver gang vi ikke bliver set, mødt og hørt vil skabe en slags separation, der medfører en lukning  og smerte i hjertet.

Det er vedvarende træning at være i nærvær med dig selv, og det kræver mod at følge dit hjertes stemme. Med åbenhed og stor følsomhed sanser jeg utrolig mange ting, også det der ikke føles rart. Men jeg ville ikke undvære det, da det giver mig et utroligt nærværende og fyldestgørende liv. Det er med til at ekspandere mit hjerterum, og jeg bliver hver dag overrasket over hvordan kærligheden og livets magi udfolder sig. 

Maria holder rummet for dig, så du trygt kan åbne dit hjerte op og lade din sjæl tale frit. Tak for 15 gode, dybe og berigende minutter. Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang.

Per Chr. Halling