Hjerte Session 15 min

Kanalisering – Vejledning

Online: Kanalisering dig giver klarhed og ro over en situation eller dine næste skridt.

Kr. 225,-

Hjerte Session 60 min

Kropsterapi – Vejledning – Healing

Aarhus eller Online: Kropsterapi & Samtale til selvkærlighed, forvandling og bevidsthed.

Kr. 900,-

Hjerte Session 90 min

Kropsterapi – Vejledning – Healing

Aarhus: Kropsterapi, Samtale & Healing til selvkærlighed, forvandling og bevidsthed.

Kr. 1200,-

Du kan bestille tid i det online booking system. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail for tidsbestilling, ønske om andet tidspunkt for en session eller såfremt du har nogle spørgsmål på Telefon: +45 60937039 eller Mail: magi@mariacitrine.dk 

Der kan betales med mobilepay. Såfremt du ønsker anden betalingsform så kontakt mig venligst. Afbud meddeles senest 24 timer før start af session.

Hjerte Sessioner

Jeg ønsker for dig at du må være tro mod dig selv og skabe det liv du drømmer om. Det handler om at komme hjem eller tilbage til dit naturlige selv, der hvor du er glad og fri. Derfor har jeg valgt at kalde det Hjerte Sessioner til åbning og healing af hjertet.

I en session gør jeg mit bedste for at møde hele dig i nærvær og kærlighed. Jeg arbejder intuitivt med krop, healing, vejledning, kanalisering og klarsyn Jeg gør brug af alle de forskellige redskaber og erfaringer jeg har fra Kranio-Sakral Terapi, Samtaler, Healing, Følelsesmæssige forløsninger, Massage samt Energi- og Bevidsthedsarbejde.

Jeg tilbyder sessioner til såvel velvære som til forvandling. Velvære giver næring til din krop, sind og sjæl og til mere selvkærlighed. Forvandling giver dig støtte, bevidsthed og forløsning til dine næste skridt.

Sessioner i Aarhus foregår i rolige omgivelser ved Brabrand søen. Vi starter altid med en samtale for at sætte fokus på dine ønsker. Derefter forgår resten af sessionen ofte på briks eller siddende alt afhængig af behov. Alle sessioner foregår med tøj på. Første gang kan det være en god ide at booke 90 minutter.

Online sessioner foregår med video. En session på 15 min er kanalisering der giver dig klarhed og overblik over en situation eller dine næste skridt. I en session på 60 minutter tages udgangspunkt i kroppen, og starter altid med at sætte fokus på dine ønsker.

Leder med Hjertet

Jeg er en leder der går med hjertet forrest, og det betyder at jeg ikke kender alle trinene. Jeg har tillid til mit hjerte og at det kender vejen. Det er så tilfredsstillende at leve, handle og tale ud fra et åbent hjerte, og det giver glæde og ro i min hverdag. Der er ikke nogen tvivl om, at alt bliver klart. Et åbent hjerte giver automatisk medfølelse og kærlighed til dig selv og andre, og det gør at du meget bedre kan være til stede.

Når livet starter, er dit hjerte glad, åbent, nysgerrigt, tillidsfuldt og trygt – ubetinget kærlighed er hjertets naturlige tilstand. Gennem livet har vi alle forskellige oplevelser der påvirker os, og ikke alle er positive. De vil gøre at vi som udgangspunkt bliver nødt til at beskytte os selv. Hver gang vi ikke bliver set, mødt og hørt vil skabe en slags separation, der medfører en lukning  og smerte i hjertet.

Jeg arbejder intuitivt og ud fra indre visdom og guidning. Jeg holder mit hjerte åbent og stiller mig til rådighed som kanal for dig. Som facilitator holder jeg et kærligt nærværende afgrænset rum, så du kan mærke dig selv mere klart, og dine næste skridt bliver tydelige.

I en kropsbehandling arbejder jeg altid intuitivt og tager udgangspunkt i dig og hvad du og din krop har brug for. Ligeledes fornemmer jeg din energi og hvor den er stagneret i din krop. Jeg er sammen med dig i alt hvad der måtte dukke op af svære følelser og ubehag undervejs. Hjælper dig til at du kan møde og favne det. Hvis du giver dig selv lov til at møde det og mærke det, giver du også mulighed for at transformere det og give plads til det nye.

Min indre shaman arbejder sammen med kropsterapeuten således at både krop, hjerte, sind og sjæl kommer i samspil. Den har adgang til andre bevidsthedslag, arbejder med energi og kan kommunikere med andre verdener f.eks.  afdøde og tidligere liv.

Forvandling

Forvandling er en integration af krop og sjæl, der hvor du står på din unikke vej i livet forbundet til jord og himmel med et åbent hjerte. Du skal ikke være i tvivl om, hvad du vil og hvad du står for. Din intuition bliver skarp og derefter er det dit ansvar at handle på den. Du lever fra hjertet hver dag, og det giver dig et utroligt nærværende og fyldestgørende liv. Det har det i hvert fald gjort for mig, og jeg bliver overrasket over livets magi og hvordan det udfolder sig i mit liv.

Min egen forvandling har handlet om at føle mig tryg her på jorden i min krop, have tillid og elske mig selv og livet. Jeg har rejst til de mørkeste steder i mig og ind i den dybeste ensomhed, fået det forvandlet til de største gaver af guld. Blokeringer i min krop og seksualitet er healet og forløst, og mit hjerte er åbnet. Jeg er dybt taknemmelig og jeg havde aldrig troet at mit liv kunne være sådan.

Forvandling kan være yderst ubehageligt. Noget som vi ofte ønsker at stikke af fra og med god grund, det kan føles truende for vores eksistens. Det er en vedvarende træning at være i nærvær med dig selv, og det kræver mod at følge dit hjertes stemme. Det er sårbart og forvandlingen kræver villighed til at give slip på overbevisninger og hvordan du oplever verden. Det er en længere proces og du er nødt til at tage et skridt ad gangen og det er vigtigt at du har dig selv med i hele processen. Fokuseret langsomhed er et godt ord her.

Jeg tilbyder sessioner såvel til velvære som til forvandling. Velvære giver næring til din krop, sind og sjæl og til mere selvkærlighed. Forvandling giver dig støtte, bevidsthed og forløsning til dine næste skridt. Det vil være min fornemmeste opgave at være din guide på rejsen hjem i dig selv.