Det Magiske Liv

På min gåtur den anden dag mødte jeg to guldsmede der blev ved med at flyve foran mig. Det var de ”ægte” guldsmede som de kaldes, altså dem der beholder vingerne slået ud, når de lander. De andre der klapper vinger sammen kaldes vandnymfer. De seneste måneder har jeg mødt rigtig mange guldsmede – også hvor de er landet på og omkring mig.

Her er billede og video fra en sommerdag på Himmelbjerggaarden, hvor en guldsmed (som fortalte mig at den hed Robert) blev ved med at komme tilbage til mig 10-15 gange og sidde længe på mine ben og fødder. Det var meget rørende og magisk. Dette også fordi det er en guldsmed jeg har valgt som logo til min virksomhed – og jeg har aldrig mødt guldsmede som jeg gør nu

Guldsmeden er en helt unik skabning, der lever 3-4 år som larve. Derefter forvandler den sig til det smukke væsen og flyver sommeren over, og dør når den har parret sig. Den har ca. 30.000 øjne og kan se 360 grader rundt, bevæge sig frit i alle retninger med høj fart og kan hurtigt vende i luften. Helt fantastisk!

For mig står guldsmeden for Ubegrænset Kærlighed. Den er her for at minde dig og mig om at vi er Ubegrænsede og at vi er Kærlighed. Vi er ubegrænsede bag om det fysiske og alle dimensioner og lige der i vores dybe værens essens er vi Kærlighed. Du er Kærlighed. Jeg er Kærlighed.

Måske livet handler om ekspansion, magi og kærlighed…og sprede vingerne ud og lade os føre med. Må du sprede dine vinger ud og flyve frit med alt hvad du er

Det Magiske Liv

På min gåtur den anden dag mødte jeg to guldsmede der blev ved med at flyve foran mig. Det var de ”ægte” guldsmede som de

Læs mere »

Sensitivitet

Kort tid efter jeg var faldet i søvn i går vågnede jeg brat efter ubehageligt mareridt. Da jeg kiggede ud i mørket kunne jeg se

Læs mere »

Helt hjemme

Så skete det den anden dag. Lige der efter at jeg havde holdt nr. 2 mini workshop om hjertet. Det jeg havde ventet på hele

Læs mere »

Hjerte-Meditation til dig

15 min der skaber dybere nærvær med dit hjerte og til den du virkelig er. Til healing og åbning af dit hjertes væren, hvorfra Kærligheden kan udspringe frit. Udfyld nedenstående og Hjerte-mail er på vej til dig.

Når du siger Ja tak til Hjerte-Meditation bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev Magiske Nyheder. Dem udsender jeg for at fortælle om kommende arrangementer og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig.