Foredrag

Har du talt med dit hjerte i dag?

Torsdag d. 27. oktober. kl. 19-21.30

Har du talt med dit hjerte i dag? Ja det lyder måske mærkeligt, og hvad mener jeg egentlig med det? For mig er det helt naturligt at tale med sit hjerte. I mit liv har det betydet, at jeg er gået fra et lukket til et åbent hjerte, og det har bragt mig glæde, magi og frihed.
 
Kom og bliv inspireret og få dit hjerte og nærværs-muskel næret og beriget. Dette foredrag vil handle om, hvad det betyder at tale med sit hjerte, og hvorfor det er vigtigt at tale med sit hjerte. Hvordan tale, handle og være fra et åbent hjerte?
 
Det vil ske med udgangspunkt i mit eget liv og personlige erfaringer, hvor jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed og ikke at høre til, og over til at jeg i dag oplever mig dybt forbundet med mig selv, mine omgivelser og som en del af noget større.
 
Du bliver inviteret til at mærke på egen krop og dit hjerte igennem guidet hjerte-meditation, healing og kanaliserede ord. Inspiration til konkrete redskaber og ideer, som du kan bruge i din hverdag, så du kan skabe det liv, som du ønsker dig.
 
Hjertet er måske det mest intelligente organ vi har, og det er der lavet forskning på. Jeg vil gerne inspirere til, at vi lader hjertets visdom være vores guide i livet, og at vi derved møder os selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed.
 
PRAKTISK:
Afholdes hos Hjerterum i Aarhus
Der serveres te/kaffe
Døren er åben fra kl. 18.45
 
GAVE & KANALISERING:
Alle deltagere får en gave, der kan støtte dig og dit hjertes rejse. Ligeledes bliver der mulighed for at 3-4 deltagere kan få en kort individuel kanalisering til åbning af hjertet. Vi vil lave fælles healing ind i det, så det kommer alle til gode. Alle kan deltage, det kræver ingen forudsætninger.
 
PRIS:
250 kr. /pers. For medlemmer af “Hjerterum” er det 125kr./pers. – Brug rabatkoden: HjerteMedlem
 

Velkommen til en skøn aften til mere nærvær og glæde for dig og andre ❤

 

Når du siger Ja tak til at deltage, bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev Magiske Nyheder. Dem udsender jeg for at fortælle om kommende arrangementer og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Jeg hedder Maria Sophia, og jeg vil elske at guide og inspirere dig til at leve med et åbent hjerte, og skabe det liv som du drømmer om. VÆRE DIG i glæde og frihed indefra, og forbundet med det der er større end dig – KÆRLIGHEDEN.

Som Shaman fra Hjertet er min tilgang intuitiv, og jeg arbejder ud fra indre visdom og guidning. Jeg har mange års erfaring med forskellige redskaber som jeg anvender så som Kranio-Sakral Terapi, Energi & Bevidsthed, Healing, Følelsesmæssige forløsninger, Massage, Kanalisering, Klarsyn & Samtaler. 

I over 25 år har jeg arbejdet med mennesker og udvikling på forskellig vis. Jeg har selv gennemgået en stor forvandling i mit liv. Jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed / ikke at høre til, til at føle en dyb samhørighed med mig selv og omverdenen. 

Jeg tilbyder Hjerte Sessioner, Workshops og Foredrag til mere Selvkærlighed, Forvandling og Bevidsthed. Det handler om at KOMME HJEM eller tilbage til dit naturlige selv, der hvor du er glad og fri som da du blev skabt.

Det vil glæde mig at møde dig❤️