Foredrag

Har du talt med dit hjerte i dag?

Dato:
Torsdag d. 27. okt. kl. 19-21.30 

Sted:
Hjerterum, Guldsmedgade 26b, st. Aarhus
 
Praktisk:
Der serveres te/kaffe
Døren er åben fra kl. 18.45
 
Pris:
250 kr. /pers. For medlemmer af “Hjerterum” er det halv pris. Brug rabatkoden: HjerteMedlem
Har du talt med dit hjerte i dag? Ja det lyder måske mærkeligt, og hvad mener jeg egentlig med det? For mig er det helt naturligt at tale med sit hjerte. I mit liv har det betydet, at jeg er gået fra et lukket til et åbent hjerte, og det har bragt mig glæde, magi og frihed.
 
Kom og bliv inspireret og få dit hjerte og nærværs-muskel næret og beriget. Dette foredrag vil handle om, hvad det betyder at tale med sit hjerte, og hvorfor det er vigtigt at tale med sit hjerte. Hvordan tale, handle og være fra et åbent hjerte?
 
Det vil ske med udgangspunkt i mit eget liv og personlige erfaringer, hvor jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed og ikke at høre til, og over til at jeg i dag oplever mig dybt forbundet med mig selv, mine omgivelser og som en del af noget større.
 
Du bliver inviteret til at mærke på egen krop og dit hjerte igennem guidet hjerte-meditation, healing og kanaliserede ord. Inspiration til konkrete redskaber og ideer, som du kan bruge i din hverdag, så du kan skabe det liv, som du ønsker dig.
 
Hjertet er måske det mest intelligente organ vi har, og det er der lavet forskning på. Jeg vil gerne inspirere til, at vi lader hjertets visdom være vores guide i livet, og at vi derved møder os selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed.
 
Gave og Kanalisering:
Alle deltagere får en gave, der kan støtte dig og dit hjertes rejse. Ligeledes bliver der mulighed for at 3 deltagere kan få en kort individuel kanalisering til åbning af hjertet. Vi vil lave fælles healing ind i det, så det kommer alle til gode. Alle kan deltage, det kræver ingen forudsætninger.
 
Velkommen til en skøn aften til mere nærvær og glæde for dig og andre ❤
 
 
 

Himmelske dage i Sommerlandet:

Jeg vil elske at lave flere af disse dage hen over sommeren a ca. 2,5 times varighed med healing, guidning og kanalisering. Det kan også foregå indenfor. Så har du mulighed for at det kan afholdes hos dig med 10-12 deltagere, så kontakt mig gerne.

Lad os sammen bringe himlen med på jorden, åbne hjertet og ekspandere ind i Kærligheden. Tage selvkærlige bevidste valg og mod til at gå efter det, der er sandt for dig. 

Det er tid nu, og jeg glæder mig til at støtte dig i at udfolde Hjertets magi og Kærligheden.

Kærligst Maria Sophia

Datoer for nye Kærligheds-retreats

Vil du have besked, når der kommer nye datoer? Du kan tilmelde dig på interesse- og ventelisten herunder. Så får du besked, som en af de første, når jeg åbner for tilmeldinger til nye Kærligheds-retreats.

Kære Maria Sophia 
Af hjertet TUSIND TAK for en fantastisk søndag formiddag. Jeg ville ønske, jeg skulle til sådan en magisk workshop hver søndag. Jeg elsker det rum, du skaber. Din stemme, når du guider og kanaliserer. Jeg elsker den magi, du skaber. Tak for dig og en vidunderlig søndag.

Knus Rikke

Rikke Hansen

Maria er en fantastisk facilitator, som er nærværende og autentisk.
“En himmelsk dag” blev som navnet en dag, hvor himlen gav os stor kærlighed gennem magisk men blid regn, som blot løftede dagens skønne energi endnu mere. Maria formåede at røre os alle i gruppen – både i gruppemødet men helt sikkert også enkeltvis. Tak, for en hel og aldeles himmelsk dag 🙏

Gitte Stellan

I skønne omgivelser i det midtjyske søhøjland deltog jeg i juni måned i Maria Sophias “ Himmelsk Dag.”

Maria Sophia er en hjertevarm facilitator, som formår at holde en på samme tid let, rolig og meningsfyldt stemning.
Hun guider fuldt nærværende og støtter det “at skabe rum i sig selv” så der bliver plads til de indsigter der kommer.

Else Tang Hansen

Jeg hedder Maria Sophia, og jeg vil elske at guide og inspirere dig til at leve med et åbent hjerte, og skabe det liv som du drømmer om. VÆRE DIG i glæde og frihed indefra, og forbundet med det der er større end dig – KÆRLIGHEDEN.

Som Shaman fra Hjertet er min tilgang intuitiv, og jeg arbejder ud fra indre visdom og guidning. Jeg har mange års erfaring med forskellige redskaber som jeg anvender så som Kranio-Sakral Terapi, Energi & Bevidsthed, Healing, Følelsesmæssige forløsninger, Massage, Kanalisering, Klarsyn & Samtaler. 

I over 25 år har jeg arbejdet med mennesker og udvikling på forskellig vis. Jeg har selv gennemgået en stor forvandling i mit liv. Jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed / ikke at høre til, til at føle en dyb samhørighed med mig selv og omverdenen. 

Jeg tilbyder Hjerte Sessioner, Workshops og Foredrag til mere Selvkærlighed, Forvandling og Bevidsthed. Det handler om at KOMME HJEM eller tilbage til dit naturlige selv, der hvor du er glad og fri som da du blev skabt.

Det vil glæde mig at møde dig❤️

Hjerte-shop

Hvad kalder på dig?

Datoer:
Langfredag d. 15. april eller St. Bededag d. 13. maj eller 2. pinsedag d. 6. juni kl. 10-12.30

Sted:
Herregården Langballegård hos Center for bevidsthed & udvikling, 8471 Sabro
 

Pris:
350 kr. /pers. Max. 15 deltagere. Der serveres te & kaffe.

En Hjerte-shop, der tager dig dybere ind i dit hjerte, så du kan mærke, hvad der er sandt for dig. En rejse ind i Hjertets Magi, og hvad det betyder for dig at handle, tale og være fra et åbent hjerte.

Vi skal lege og være undersøgende, og med nysgerrighed får du skabt et større nærvær med dit hjerte, til hjertets essens & intelligens – din visdom. Til det sted hvorfra glæden udspringer, og du kan møde dig selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed. Du inviteres ind i mere tillid og mod til at turde gå med det, der kalder og bruge dit hjerte som GPS.

Det er for dig der er følsom, sansende og åben, og som ønsker at få endnu mere ud af livet. Det er dyb næring til dig selv, og når hjertet åbner i tillid og tryghed, så bliver du fri til at gøre det du ønsker.

Det er hjælp til din hverdag, og hvordan du kan møde situationer og andre mennesker med et åbent hjerte – også uden at behøve at lukke det ned igen. Helt konkret finder du på dagen din egen kærlige ”køreplan” til dine næste skridt. Det skaber dybere samhørighed med dig selv & din sandhed samt giver indre ro, glæde og selvkærlighed.

DU FÅR:
• Træning og guidning ind i dit åbne hjerterum
• Kanaliseret undervisning og deling i fælles hjerte-rum
• Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
• Skøn natur og lækre rammer på herregården, der støtter op omkring din sandhed.

• En personlig gave der støtter dig og dit magiske hjerte

PRAKTISK:
Afholdes på 3 helligedage i april, maj og juni. Energien på de dage inviterer til ro og blødhed, der støtter din rejse. Du kan vælge den dag, der passer dig bedst.

Du inviteres til at komme kl. 9.30, og give dig selv en god landing. Give dig selv det allerbedste udgangspunkt for at connecte med dig selv, naturen og de smukke træer. Medbring udetøj samt en pude at sidde på udenfor.

Herregården Lyngballegård bringer Kærlighed og Bevidsthed frem og åbner hjertet. Støtter dig i at tage selv-kærlige valg og mod til at gå efter det, der kalder på dig.

Hjerte-aften

Kunsten at være og gøre ingenting

Dato:
Onsdag d. 2. marts kl. 19-21.30

Sted:
Eagleroad, Krogdalsvej 10, 8660 Skanderborg
 
Pris:
250 kr. /pers. 
 
 

Velkommen til Kunsten at VÆRE og gøre ingenting….eller skulle jeg sige Kunsten at gøre og være ingenting. I hvert fald handler det om at komme ind i din dybe værens kerne og lade gøren udspringe derfra med lethed og leg.

Denne Hjerte-aften inviterer dig ind i at være uden at skulle præstere. I det stille rum hvor der ikke er fordømmelse eller forventninger om at noget skal være på en bestemt måde. Lige der hvor dit liv og KÆRLIGHEDEN kan udfolde sig på måder, som du slet ikke havde forestillet dig.

Du får bevidsthed på hvor du træffer beslutninger fra, og opøver evnen til at være med det som er – ELSKE DET SOM ER. Du inviteres ind i langsomhed og fokuseret blødhed. Det giver ro i sindet, fred i hjertet og en stor frihed indefra.

DU FÅR 2,5 timer:
• Træning og guidning i at stå stærkere i din væren
• Kanaliseret undervisning og deling i fælles hjerte-rum
• Mulighed for Personlig kanalisering 2-3 min. ifht. din væren
• Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
• Gave: Guidet meditation (værdi 250 kr.)

PRAKTISK:
Max. 10 deltagere. Der serveres te/kaffe

Hjerte-aften

Hjerte-aften: Tors. d. 20. jan.  kl. 19-21.30

Når du har din egen energi hjemme, så bliver det nemmere at mærke hvad du har brug for og lyst til. Det giver mere selvkærlighed, ro og klarhed over dine næste skridt.

Hjerte-aften: Tirs. d. 9. nov. kl. 19-21.30  

Når du er i nærvær med dit hjertes dybe essens, så kan du møde dig selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed. Det bringer glæde og indre ro.

Hjerte-aften: Tors. d. 9. dec. kl. 19-21.30  

Når du er i stilhed i din dybe væren, så kan gøren udspringe derfra med lethed og leg.  Du bliver inviteret ind i langsomhed og fokuseret blødhed. Det giver frihed indefra.

Afholdes i Aarhus hos “Hjerterum” Guldsmedgade 26b st, 8000 Aarhus C. Max 10 deltagere. Pris 250 kr. /pers. eller 175 kr./pers. ved tilmelding af to personer samtidig. Medlem af “Hjerterum” halv pris. Du får:

  • Træning og guidning i at stå stærkere i din energi, dit hjerte eller din væren/gøren
  • Kanaliserede ord og deling i fælles hjerte-rum
  • Mulighed for personlig kanalisering 2-3 min. i fht. aftens emne: energi, hjerte eller væren
  • Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
  • Guidet meditation tilsendt som lydfil efterfølgende(værdi 125 kr.)                                       

Læs mere i begivenhederne på facebook her

Foredrag

Har du talt med dit hjerte i dag?

Har du talt med dit hjerte i dag? Ja det lyder måske mærkeligt, men det er faktisk muligt at tale med sit hjerte og det vil jeg påstå er vejen til et liv i glæde, magi og frihed. Jeg ved det er muligt, for det har jeg selv skabt i mit liv.

Kom og bliv inspireret og få dit hjerte og nærværs-muskel næret og beriget. Disse to timer vil handle om hvorfor det er vigtigt at tale med sit hjerte og hvad det betyder at tale med sit hjerte. Det vil ske med udgangspunkt i mit eget liv og personlige erfaringer, hvor jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed og ikke at høre til, og over til at jeg i dag oplever mig forbundet med mig selv og mine omgivelser, samt en del af noget større. Du vil også blive inviteret til, at du mærke på egen krop gennem et par øvelser, bl.a. en guidet hjertemeditation, hvordan det kan føles når hjertet åbner. Det vil være simpelt og kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage. Du vil få konkrete redskaber og ideer, som du kan bruge i din hverdag, så du også kan starte med skabe det liv som du ønsker dig.

Hjertet er måske det mest intelligente organ vi har, og det er der lavet forskning på. Jeg vil gerne inspirere til at vi lader hjertets visdom være vores guide i livet, og at vi derved møder os selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed.