HANDELSBETINGELSER & PERSONDATAPOLITIK

Generelle oplysninger

Maria Sophia Citrine – Det Magiske Liv

Haveforeningen Søvang 66

8230 Åbyhøj

CVR nr.: 37806625

Telefon: +45 60937039

E-mail: magi@mariacitrine.dk

Handelsbetingelser:

Betaling er bindende og refunderes som udgangspunkt ikke. Ved arrangørs aflysning af Hjertesessioner, Workshops & Events refunderes det fulde beløb.

Vedr. Hjerte Session: Afbud mindre end 24 timers før den aftalte tid afregnes til fuld pris. Din tid kan flyttes uden ekstra beregning, såfremt du melder afbud senest 24 timer før den aftalte tid. Du kan selv flytte tiden i det online bookingsystem. Såfremt Sessionen afbestilles senest 24 timer for aftalt tid og du ikke ønsker en ny tid, så refunderes det fulde beløb.

Vedr. Hjerte-aften, Hjerte-Rum, Workshop & andre Events: Betaling er bindende og refunderes ikke. Dog kan billetten overdrages til en anden med mindre andet står skrevet.

Vedr. køb af online meditationer:
Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online digitale produkter, hvor materialet leveres lige efter du har foretaget dit køb. 

Bedste hilsner Maria Sophia Citrine

Persondatapolitik

Når du er kunde hos Det Magiske Liv v/ Maria Citrine indsamler jeg data om dig. Det betyder at jeg er dataansvarlig og dermed ansvarlig for at informationer om dig håndteres korrekt og sikkert. Du finder mine kontaktoplysninger her:

Det Magiske Liv v/Maria Citrine

Maria Sophia Citrine Haveforeningen Søvang 66 8230 Aabyhøj

CVR-nr.: 37806625

Mail: magi@mariacitrine.dk

Telefon: 60 93 70 39

Data vil aldrig blive videregivet til 3. part eller blive brugt i andre sammenhænge end herunder listet. De data jeg gemmer er dine kontaktinformationer og info om de services du booker hos mig. Når du giver samtykke til at jeg må indsamle og anvende disse data, er det for at give den bedst mulige service. Hvilke data indsamles:

• Fornavn og efternavn

• E-mail adresse

• Telefonnummer

• Aftaler om behandlinger

• Helbredsoplysninger du selv har opgivet (eks. pr. mail)

De persondata jeg gemmer, når du er kunde hos mig er følgende: 

Onlinebooq er firmaet som din booking sker igennem i fht. Hjertesessioner, Workshops & andre Events. Det Magiske Liv v/Maria Citrine har en databehandleraftale med Onlinebooq. Systemet registrerer automatisk dine bookede tider. Disse oplysninger gemmes og anvendes til at sende påmindelser om vores aftaler på SMS og email eller hvis vi har aftalt, at du skal kontaktes ved et evt. afbud eller vi har aftalt, at jeg skal sende dig noget information. Samt ved tilmelding af mit nyhedsbrev.

Woocommerce er systemet hvorigennem du køber online meditationer til downloads. Systemet registrerer i forbindelse med køb navn, adresse, email og telefonnr. De oplysninger anvendes til at der kan laves en faktura til dig og du kan få varen tilsendt.

Årsagen til at jeg skal gemme disse data, er følgende:

For at kunne indgå en aftale med dig og gemme aftalen i min kalender, For at kunne udsende påmindelser og bekræftelser på vores aftale, For at kunne oprette en faktura til dig, For at kunne se dine tidligere og fremtidige aftaler, således at jeg kan yde den bedste mulige service., For at kunne identificere, diagnosticere og behandle dig, som kunde samt dokumentere den gennemførte behandling.

Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Retten til at blive glemt: Jeg gemmer dine oplysningerne indtil du ønsker dem ændret, slettet, ønsker at trække dit samtykke tilbage – eller efter 10 år fra din sidste aktivitet.

Du kan til enhver tid ændre eller slette dine data hos mig. Dog vil data tilknyttet faktura være gemt i systemet jf. ovenstående.

Du ændrer eller sletter dine data, eller trækker samtykket tilbage, ved at kontakte mig pr. mail magi@mariacitrine.dk eller telefon 60 93 70 39.

Ønsker du at få dine data udleveret kan dette ske ved at rette henvendelse til mig på E-mail: magi@mariacitrine.dk

Skulle du ønske at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde nærmere oplysninger om på www.datatilsynet.dk