m/ healing, guidning & kanalisering

Velkommen til Nærværsstund der handler om AT LEVE på den for dig mest berigende & bæredygtige måde til indre glæde og frihed. Denne stund ønsker at åbne mere op for Kærligheden i dig, til andre og verden. 

En kærlig og nysgerrig stund, der inviterer til at møde og omfavne det som er LIGE NU. Til ro, fordybelse og kultivering af nærværet med dig selv og med dine omgivelser. Ud af nærværet vokser Kærligheden….på en bevidst og fyldestgørende måde, som du ikke kan regne ud!
 
DET HELE ER HER i Nærværet, og det tager vi udgangspunkt i, og derfra ser vi hvad der ønsker at udfolde sig. Alt er muligt lige der!
 

INVITATION TIL DIG:

Bevidst kvinde eller mand, som ønsker at ekspandere ind i Kærligheden og tjene verden derfra. Du inviteres ind i fordybelse, næring, mere bevidsthed & kærlighed til det som er. Så du i hverdagen kan være og handle fra et roligt sted i dig med lethed og uden kamp. Derfra hvor dine ønsker og drømme kan udfolde sig på smukkeste vis – og måske på måder du ikke havde forestillet dig.

Jeg arbejder intuitivt, og stiller mig til rådighed som kanal i forhold til, hvad der vil igennem den pågældende dag. Det betyder også, at jeg ikke har et fast program, men ofte vil der lande et tema for dagen. Der vil være guidning, healing, kanaliserede ord og deling i fælles hjerterum.

Det er min intention at holde et kærligt og trygt rum, så det allerbedste kan udfolde sig for dig der deltager. I åbenhed og nærvær udfolder magien sig til et dybt fyldestgørende liv.

Jeg glæder mig til at møde dig💛✨

PRAKTISK:

  • Nærværsstund afholdes de fleste tirsdage kl. 9
  • Deltagelse er gratis og varer ca. 30-40 min
  • Foregår i min facebook-gruppen: Det Magiske Kærlighedsrum, på min facebookside: Maria Sophia Citrine – Det Magiske Liv  samt på min youtube kanal
  • Kan du ikke deltage på selve dagen, så kan du se replay efterfølgende med god energi og healing.

Jeg hedder Maria Sophia, og jeg vil elske at guide og inspirere dig til at leve med et åbent hjerte, og skabe det liv som du drømmer om. VÆRE DIG i glæde og frihed indefra, og forbundet med det der er større end dig – KÆRLIGHEDEN.

Som Shaman fra Hjertet er min tilgang intuitiv, og jeg arbejder ud fra indre visdom og guidning. Jeg har mange års erfaring med forskellige redskaber som jeg anvender så som Kranio-Sakral Terapi, Energi & Bevidsthed, Healing, Følelsesmæssige forløsninger, Massage, Kanalisering, Klarsyn & Samtaler. 

I over 25 år har jeg arbejdet med mennesker og udvikling på forskellig vis. Jeg har selv gennemgået en stor forvandling i mit liv. Jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed / ikke at høre til, til at føle en dyb samhørighed med mig selv og omverdenen. 

Jeg tilbyder Hjerte Sessioner, Workshops og Foredrag til mere Selvkærlighed, Forvandling og Bevidsthed. Det handler om at KOMME HJEM eller tilbage til dit naturlige selv, der hvor du er glad og fri som da du blev skabt.

Det vil glæde mig at møde dig❤️