Kærligheds-retreat Samsø

Det stille Hjerte - en dybere rejse ind i Kærligheden

Datoer:
Fredag d. 20. oktober kl. 15 til søndag d. 22. oktober kl. 14

Sted:
Midt på øen i Samsøs hjertechakra med udsigt til Stauns fjord på den ene side og til Sælvig bugten på den anden. Et sted med megen hjerterum og helt fortryllende beliggenhed. Du kan se solopgang til den ene side og solnedgang til den anden – det er MAGISK!
Staunsfjord, Fjordvejen 15, 8305 Samsø.
 
Pris:
EARLY BIRD kr. 3950 ved tilmelding senest d. 20. sept. Derefter er prisen 4500 kr. Såfremt du har brug for at dele betalingen op, så kontakt mig.
 
Prisen er incl. fuld forplejning og eget værelse. Der serveres nærende økologisk vegetarisk mad lavet med Kærlighed. Plads til 10 deltagere. 
 
 

Det kan ikke blive et bedre sted at udfolde Kærlighedens kraft og Hjertets magi. Samsø har noget helt unik, som skal opleves. Med ro og fordybelse bliver der adgang til en naturlig overgivelse til det som er. DET DU ER. Naturen og DEN NATUR DU ER.

FOR DIG:

Der ønsker at leve sandheden fra hjertet, og stille dig til rådighed for det som er større – Kærligheden. Du står godt i dit eget fundament, og er bevidst om egne mønstre. Samtidig ønsker du at udfolde dig og ekspandere ind i livet til mere glæde og frihed. Du har lyst til en dybere Kærligheds-rejse, er nysgerrig og villig til at give plads til hele dig, også det der kan være ubehageligt.

Vi vil være stille, langsomme, tage den med ro og lade os begejstre af de indre sansninger og dybere hjerteåbning. Vi vil forbinde os med moder jord og hendes hjertes puls, tale med træet og dyrene – søge den visdom og viden der er lige i og omkring dig. Opøve tilliden og forbinde dig med det hele – opleve at du er ET med det hele.

Invitere på rejse ind i hengivelsen og overgivelsen til Kærligheden. Den Kærlighed der ikke er afhængig af nogen eller noget, men som ER lige her og nu og altid. Der er ikke noget at lede efter – DET HELE ER HER.

Guldsmeden er med som kraftdyr og jeg har min tromme Grace med. Vi skal lege og være undersøgende, og du bliver taget med på en rejse, som bringer frihed indefra. 

I nærvær møder du dig selv, som DU ER, og vælger Kærligheden til.

GLÆDE, KÆRLIGHED og MAGI er de ingredienser vi putter i gryden og derud af opstår din egen helt unikke LIVRET – LIV(R)ET. DIT LIV med alt hvad du er! HENGIVELSE & OVERGIVELSE til det som er. Det bliver næring, nydelse og nærvær på højt plan til krop, sind og sjæl.

Ja det er også ubehageligt nogle gange at være i livet, og vi skal lære at håndtere og være med smerten og ubehaget. Når vi inviterer det hele ind, og at det godt må være der – så kan der ske dyb healing der er med til at sætte os selv fri. Derfra kan vi lade magien tage over. Følge hjertet modigt.

WEEKENDENS INDHOLD: 

 • Guidning & meditation til dybere forbindelse med Kærlighedens kilde
 • Ceremoni ved Hellig kilde Ilse Made
 • Hjerte-Yin yoga – blid bevægelse for krop og nervesystem
 • Kanaliseret undervisning og deling i fælles hjerte-rum
 • Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
 • I smuk natur forbinder vi os med moder jord og træerne 
 • Stilhedsvandring med intention, hvor visdom og svar lander til dig
 • Individuel kanalisering, der støtter din rejse ind i Kærligheden
 • Styrke tillid, tryghed & ro, så du mærker din Kærlighedspower i Hjertet!

PRAKTISK:

Selve retreatet starter fredag eftermiddag – se program. Der bliver evt. mulighed for at komme ind på stedet tidligere på dagen til en blød landing og nyde Samsø og naturen.

Book gerne færge i god tid, da det er efterårsferien. Der kan arrangeres samkørsel. Medbring sengetøj, håndklæder, yogamåtte, varmt stort tæppe og pude som du også kan bruge udenfor.

Samsøs kraft og natur kalder dig hjem, bringer himlen ned på jorden, åbner hjertet og giver Kærligheden mulighed for at ekspandere. Støtter dig i at tage selvkærlige bevidste valg og mod til at gå efter det, der er sandt for dig i dit tempo.

Kontakt mig gerne på telefon 60937039, hvis du har spørgsmål eller ønsker afklaring af om det er noget for dig. Der er mulighed for at dele betalingen op i to. Jeg glæder mig til at rejse med dig dybere ind i Kærligheden.

Kærligst Maria

 

 

PROGRAM – foreløbig: 

Fredag

15.00 Ankomst ml. kl. 15-16

16.30 Velkomst og opstart af cirklen

med guidning/meditation

18.30 Aftensmad

20.00 Hjerte-Yin Yoga m/Tromme

 

Lørdag

07.30 Mulighed for morgen-dukkert

08.00 Hjerte-Yin Yoga m/Tromme

09.00 Morgenmad

10.30 Ceremoni ved Hellig kilde Ilse Made

til dyb aktivering af din kilde-

Kærlighedens kraft

13.00 Frokost

15.00 Energi & bevidsthedsarbejde –

Stilhedsvandring

18.30 Aftensmad

20.00 Vi møder Mørket – evt. bål & hygge

 

Søndag

07.30 Mulighed for morgen-dukkert

08.00 Hjerte-Yin Yoga m/Tromme

09.00 Morgenmad

10.30 Nord Samsø, Isse Hoved rejse til dit

højeste – Alt er muligt!

12.00 Frokost

12.30 Afrunding, fuldendelse af cirklen og

integration i hverdagen

14.00 Afrejse og tak for denne gang

Datoer for nye Kærligheds-retreats

Vil du have besked, når der kommer nye datoer? Du kan tilmelde dig på interesse- og ventelisten herunder. Så får du besked, som en af de første, når jeg åbner for tilmeldinger til nye Kærligheds-retreats.

Maria er en fantastisk facilitator og underviser, som formår at holde et kærligt og trygt rum, hvor du trygt kan læne dig ind og udforske dig selv. Maria har et vidunderligt grin og humor, hun formår at gøre selvudvikling sjovt og nede på jorden, samtidig med at hun har en super fin forbindelse til det der er større end os mennesker. Jeg anbefaler på det varmeste Maria og alt hvad hun arrangerer.

Linda Hauge

Hjerte-shop

Hvad kalder på dig?

Datoer:
Langfredag d. 15. april eller St. Bededag d. 13. maj eller 2. pinsedag d. 6. juni kl. 10-12.30

Sted:
Herregården Langballegård hos Center for bevidsthed & udvikling, 8471 Sabro
 

Pris:
350 kr. /pers. Max. 15 deltagere. Der serveres te & kaffe.

En Hjerte-shop, der tager dig dybere ind i dit hjerte, så du kan mærke, hvad der er sandt for dig. En rejse ind i Hjertets Magi, og hvad det betyder for dig at handle, tale og være fra et åbent hjerte.

Vi skal lege og være undersøgende, og med nysgerrighed får du skabt et større nærvær med dit hjerte, til hjertets essens & intelligens – din visdom. Til det sted hvorfra glæden udspringer, og du kan møde dig selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed. Du inviteres ind i mere tillid og mod til at turde gå med det, der kalder og bruge dit hjerte som GPS.

Det er for dig der er følsom, sansende og åben, og som ønsker at få endnu mere ud af livet. Det er dyb næring til dig selv, og når hjertet åbner i tillid og tryghed, så bliver du fri til at gøre det du ønsker.

Det er hjælp til din hverdag, og hvordan du kan møde situationer og andre mennesker med et åbent hjerte – også uden at behøve at lukke det ned igen. Helt konkret finder du på dagen din egen kærlige ”køreplan” til dine næste skridt. Det skaber dybere samhørighed med dig selv & din sandhed samt giver indre ro, glæde og selvkærlighed.

DU FÅR:
• Træning og guidning ind i dit åbne hjerterum
• Kanaliseret undervisning og deling i fælles hjerte-rum
• Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
• Skøn natur og lækre rammer på herregården, der støtter op omkring din sandhed.

• En personlig gave der støtter dig og dit magiske hjerte

PRAKTISK:
Afholdes på 3 helligedage i april, maj og juni. Energien på de dage inviterer til ro og blødhed, der støtter din rejse. Du kan vælge den dag, der passer dig bedst.

Du inviteres til at komme kl. 9.30, og give dig selv en god landing. Give dig selv det allerbedste udgangspunkt for at connecte med dig selv, naturen og de smukke træer. Medbring udetøj samt en pude at sidde på udenfor.

Herregården Lyngballegård bringer Kærlighed og Bevidsthed frem og åbner hjertet. Støtter dig i at tage selv-kærlige valg og mod til at gå efter det, der kalder på dig.

Hjerte-aften

Kunsten at være og gøre ingenting

Dato:
Onsdag d. 2. marts kl. 19-21.30

Sted:
Eagleroad, Krogdalsvej 10, 8660 Skanderborg
 
Pris:
250 kr. /pers. 
 
 

Velkommen til Kunsten at VÆRE og gøre ingenting….eller skulle jeg sige Kunsten at gøre og være ingenting. I hvert fald handler det om at komme ind i din dybe værens kerne og lade gøren udspringe derfra med lethed og leg.

Denne Hjerte-aften inviterer dig ind i at være uden at skulle præstere. I det stille rum hvor der ikke er fordømmelse eller forventninger om at noget skal være på en bestemt måde. Lige der hvor dit liv og KÆRLIGHEDEN kan udfolde sig på måder, som du slet ikke havde forestillet dig.

Du får bevidsthed på hvor du træffer beslutninger fra, og opøver evnen til at være med det som er – ELSKE DET SOM ER. Du inviteres ind i langsomhed og fokuseret blødhed. Det giver ro i sindet, fred i hjertet og en stor frihed indefra.

DU FÅR 2,5 timer:
• Træning og guidning i at stå stærkere i din væren
• Kanaliseret undervisning og deling i fælles hjerte-rum
• Mulighed for Personlig kanalisering 2-3 min. ifht. din væren
• Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
• Gave: Guidet meditation (værdi 250 kr.)

PRAKTISK:
Max. 10 deltagere. Der serveres te/kaffe

Hjerte-aften

Hjerte-aften: Tors. d. 20. jan.  kl. 19-21.30

Når du har din egen energi hjemme, så bliver det nemmere at mærke hvad du har brug for og lyst til. Det giver mere selvkærlighed, ro og klarhed over dine næste skridt.

Hjerte-aften: Tirs. d. 9. nov. kl. 19-21.30  

Når du er i nærvær med dit hjertes dybe essens, så kan du møde dig selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed. Det bringer glæde og indre ro.

Hjerte-aften: Tors. d. 9. dec. kl. 19-21.30  

Når du er i stilhed i din dybe væren, så kan gøren udspringe derfra med lethed og leg.  Du bliver inviteret ind i langsomhed og fokuseret blødhed. Det giver frihed indefra.

Afholdes i Aarhus hos “Hjerterum” Guldsmedgade 26b st, 8000 Aarhus C. Max 10 deltagere. Pris 250 kr. /pers. eller 175 kr./pers. ved tilmelding af to personer samtidig. Medlem af “Hjerterum” halv pris. Du får:

 • Træning og guidning i at stå stærkere i din energi, dit hjerte eller din væren/gøren
 • Kanaliserede ord og deling i fælles hjerte-rum
 • Mulighed for personlig kanalisering 2-3 min. i fht. aftens emne: energi, hjerte eller væren
 • Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
 • Guidet meditation tilsendt som lydfil efterfølgende(værdi 125 kr.)                                       

Læs mere i begivenhederne på facebook her

Foredrag

Har du talt med dit hjerte i dag?

Har du talt med dit hjerte i dag? Ja det lyder måske mærkeligt, men det er faktisk muligt at tale med sit hjerte og det vil jeg påstå er vejen til et liv i glæde, magi og frihed. Jeg ved det er muligt, for det har jeg selv skabt i mit liv.

Kom og bliv inspireret og få dit hjerte og nærværs-muskel næret og beriget. Disse to timer vil handle om hvorfor det er vigtigt at tale med sit hjerte og hvad det betyder at tale med sit hjerte. Det vil ske med udgangspunkt i mit eget liv og personlige erfaringer, hvor jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed og ikke at høre til, og over til at jeg i dag oplever mig forbundet med mig selv og mine omgivelser, samt en del af noget større. Du vil også blive inviteret til, at du mærke på egen krop gennem et par øvelser, bl.a. en guidet hjertemeditation, hvordan det kan føles når hjertet åbner. Det vil være simpelt og kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage. Du vil få konkrete redskaber og ideer, som du kan bruge i din hverdag, så du også kan starte med skabe det liv som du ønsker dig.

Hjertet er måske det mest intelligente organ vi har, og det er der lavet forskning på. Jeg vil gerne inspirere til at vi lader hjertets visdom være vores guide i livet, og at vi derved møder os selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed.