Kærligheds-retreat

Fold dine drømme ud i lethed

Dato:
Ny dato på vej – kl. 10-16.30

Sted:

Himmelbjerggaarden, Bines Hjem, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry.

Pris:
1750 kr. /pers. incl. forplejning og tilsendelse af guidet meditation, der støtter dig i hverdagen. Plads til 10 deltagere.
 
 

Skab en dybere kontakt til Kærlighedens kraft – din kilde. Når du er forbundet til kilden, kan du nemmere mærke, hvad der er rigtigt for dig og tage de beslutninger, der giver dig et meningsfyldt og selvkærligt liv – uden at blive revet med af dine omstændigheder.

DAGEN ER FOR DIG:

Der ønsker at leve sandheden fra hjertet, og stille dig til rådighed for det som er større – Kærligheden. Du står godt i dit eget fundament, og er bevidst om egne mønstre. Samtidig ønsker du at udfolde dig og ekspandere ind i livet til mere glæde og frihed. Du har lyst til en dybere Kærligheds-rejse, er nysgerrig og villig til at give plads til hele dig, også det der kan være ubehageligt.

GULDSMEDEN SOM GUIDE:

Vi skal lege og være undersøgende, og du bliver taget med på en rejse, som bringer frihed indefra. Vi kommer i kontakt med guldsmeden som kraftdyr. Det smukke væsen kan bevæge sig i alle retninger og hurtigt skifte retning. Den vil inspirere og støtte dig til at blive fri og mærke livets magi og dine drømme.

I nærvær møder du dig selv, som DU ER, og vælger Kærligheden til.

Derfra kan du handle i lethed fra din inderste sandhed i tillid til, at du er holdt og guidet af livet. Det giver dig selvkærlighed og næring på dybt plan krydret med bevidsthed og fokuseret blødhed. Du inviteres til langsomhed og stilhed samt en dybere hjerteåbning. Derfra hvor glæden og livets magi kan udfolde sig på måder, som du måske aldrig har oplevet før.

Helt konkret finder du på dagen en kærlig “køreplan” for dine næste skridt, som kan integreres i din hverdag. Det bliver en dyb, smuk og magisk rejse. Dagen vil skabe et fundament og et anker ind i Kærligheden funderet i indre ro, som du kan bevæge dig videre fra. Når du lever i samklang med kilden, møder du dig selv og verden med mere medfølelse og Kærlighed. 

DAGENS INDHOLD: 

 • Guidning og ceremoni til dybere forbindelse med Kærlighedens kilde
 • Kanaliseret undervisning og deling i fælles hjerte-rum
 • Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
 • I smuk natur forbinder vi os med moder jord og træerne 
 • Stilhedsvandring med intention, hvor visdom og svar lander til dig
 • Individuel kanalisering og en personlig gave, der vil støtte din rejse ind i Kærligheden
 • Der serveres lækker frokost lavet med kærlighed samt te,  kaffe, snacks og frugt
 • Du får tilsendt guidet meditation, der støtter dig hver dag

PRAKTISK:

Du inviteres til at komme fra kl. 9.30, og give dig selv en blid og god landing inden vi mødes i cirklen kl. 10. Der er den mest fortryllende natur udenfor, som indbyder til, at du i stilhed og nærvær forbinder dig med stedet og dig selv. Medbring udetøj samt en pude at sidde på udenfor.

De smukke rammer på Himmelbjerggården ved “Bines Hjem” bringer himlen ned på jorden, åbner hjertet og giver Kærligheden mulighed for at ekspandere. Støtter dig i at tage selvkærlige bevidste valg og mod til at gå efter det, der er sandt for dig. 

Jeg glæder mig så meget til at rejse med dig dybere ind i Kærligheden.

Kærligst Maria Sophia

Datoer for nye Kærligheds-retreats

Vil du have besked, når der kommer nye datoer? Du kan tilmelde dig på interesse- og ventelisten herunder. Så får du besked, som en af de første, når jeg åbner for tilmeldinger til nye Kærligheds-retreats.

Maria er en fantastisk facilitator og underviser, som formår at holde et kærligt og trygt rum, hvor du trygt kan læne dig ind og udforske dig selv. Maria har et vidunderligt grin og humor, hun formår at gøre selvudvikling sjovt og nede på jorden, samtidig med at hun har en super fin forbindelse til det der er større end os mennesker. Jeg anbefaler på det varmeste Maria og alt hvad hun arrangerer.

Linda Hauge

Hjerte-shop

Hvad kalder på dig?

Datoer:
Langfredag d. 15. april eller St. Bededag d. 13. maj eller 2. pinsedag d. 6. juni kl. 10-12.30

Sted:
Herregården Langballegård hos Center for bevidsthed & udvikling, 8471 Sabro
 

Pris:
350 kr. /pers. Max. 15 deltagere. Der serveres te & kaffe.

En Hjerte-shop, der tager dig dybere ind i dit hjerte, så du kan mærke, hvad der er sandt for dig. En rejse ind i Hjertets Magi, og hvad det betyder for dig at handle, tale og være fra et åbent hjerte.

Vi skal lege og være undersøgende, og med nysgerrighed får du skabt et større nærvær med dit hjerte, til hjertets essens & intelligens – din visdom. Til det sted hvorfra glæden udspringer, og du kan møde dig selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed. Du inviteres ind i mere tillid og mod til at turde gå med det, der kalder og bruge dit hjerte som GPS.

Det er for dig der er følsom, sansende og åben, og som ønsker at få endnu mere ud af livet. Det er dyb næring til dig selv, og når hjertet åbner i tillid og tryghed, så bliver du fri til at gøre det du ønsker.

Det er hjælp til din hverdag, og hvordan du kan møde situationer og andre mennesker med et åbent hjerte – også uden at behøve at lukke det ned igen. Helt konkret finder du på dagen din egen kærlige ”køreplan” til dine næste skridt. Det skaber dybere samhørighed med dig selv & din sandhed samt giver indre ro, glæde og selvkærlighed.

DU FÅR:
• Træning og guidning ind i dit åbne hjerterum
• Kanaliseret undervisning og deling i fælles hjerte-rum
• Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
• Skøn natur og lækre rammer på herregården, der støtter op omkring din sandhed.

• En personlig gave der støtter dig og dit magiske hjerte

PRAKTISK:
Afholdes på 3 helligedage i april, maj og juni. Energien på de dage inviterer til ro og blødhed, der støtter din rejse. Du kan vælge den dag, der passer dig bedst.

Du inviteres til at komme kl. 9.30, og give dig selv en god landing. Give dig selv det allerbedste udgangspunkt for at connecte med dig selv, naturen og de smukke træer. Medbring udetøj samt en pude at sidde på udenfor.

Herregården Lyngballegård bringer Kærlighed og Bevidsthed frem og åbner hjertet. Støtter dig i at tage selv-kærlige valg og mod til at gå efter det, der kalder på dig.

Hjerte-aften

Kunsten at være og gøre ingenting

Dato:
Onsdag d. 2. marts kl. 19-21.30

Sted:
Eagleroad, Krogdalsvej 10, 8660 Skanderborg
 
Pris:
250 kr. /pers. 
 
 

Velkommen til Kunsten at VÆRE og gøre ingenting….eller skulle jeg sige Kunsten at gøre og være ingenting. I hvert fald handler det om at komme ind i din dybe værens kerne og lade gøren udspringe derfra med lethed og leg.

Denne Hjerte-aften inviterer dig ind i at være uden at skulle præstere. I det stille rum hvor der ikke er fordømmelse eller forventninger om at noget skal være på en bestemt måde. Lige der hvor dit liv og KÆRLIGHEDEN kan udfolde sig på måder, som du slet ikke havde forestillet dig.

Du får bevidsthed på hvor du træffer beslutninger fra, og opøver evnen til at være med det som er – ELSKE DET SOM ER. Du inviteres ind i langsomhed og fokuseret blødhed. Det giver ro i sindet, fred i hjertet og en stor frihed indefra.

DU FÅR 2,5 timer:
• Træning og guidning i at stå stærkere i din væren
• Kanaliseret undervisning og deling i fælles hjerte-rum
• Mulighed for Personlig kanalisering 2-3 min. ifht. din væren
• Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
• Gave: Guidet meditation (værdi 250 kr.)

PRAKTISK:
Max. 10 deltagere. Der serveres te/kaffe

Hjerte-aften

Hjerte-aften: Tors. d. 20. jan.  kl. 19-21.30

Når du har din egen energi hjemme, så bliver det nemmere at mærke hvad du har brug for og lyst til. Det giver mere selvkærlighed, ro og klarhed over dine næste skridt.

Hjerte-aften: Tirs. d. 9. nov. kl. 19-21.30  

Når du er i nærvær med dit hjertes dybe essens, så kan du møde dig selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed. Det bringer glæde og indre ro.

Hjerte-aften: Tors. d. 9. dec. kl. 19-21.30  

Når du er i stilhed i din dybe væren, så kan gøren udspringe derfra med lethed og leg.  Du bliver inviteret ind i langsomhed og fokuseret blødhed. Det giver frihed indefra.

Afholdes i Aarhus hos “Hjerterum” Guldsmedgade 26b st, 8000 Aarhus C. Max 10 deltagere. Pris 250 kr. /pers. eller 175 kr./pers. ved tilmelding af to personer samtidig. Medlem af “Hjerterum” halv pris. Du får:

 • Træning og guidning i at stå stærkere i din energi, dit hjerte eller din væren/gøren
 • Kanaliserede ord og deling i fælles hjerte-rum
 • Mulighed for personlig kanalisering 2-3 min. i fht. aftens emne: energi, hjerte eller væren
 • Healing og konkrete redskaber til brug i din hverdag
 • Guidet meditation tilsendt som lydfil efterfølgende(værdi 125 kr.)                                       

Læs mere i begivenhederne på facebook her

Foredrag

Har du talt med dit hjerte i dag?

Har du talt med dit hjerte i dag? Ja det lyder måske mærkeligt, men det er faktisk muligt at tale med sit hjerte og det vil jeg påstå er vejen til et liv i glæde, magi og frihed. Jeg ved det er muligt, for det har jeg selv skabt i mit liv.

Kom og bliv inspireret og få dit hjerte og nærværs-muskel næret og beriget. Disse to timer vil handle om hvorfor det er vigtigt at tale med sit hjerte og hvad det betyder at tale med sit hjerte. Det vil ske med udgangspunkt i mit eget liv og personlige erfaringer, hvor jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed og ikke at høre til, og over til at jeg i dag oplever mig forbundet med mig selv og mine omgivelser, samt en del af noget større. Du vil også blive inviteret til, at du mærke på egen krop gennem et par øvelser, bl.a. en guidet hjertemeditation, hvordan det kan føles når hjertet åbner. Det vil være simpelt og kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage. Du vil få konkrete redskaber og ideer, som du kan bruge i din hverdag, så du også kan starte med skabe det liv som du ønsker dig.

Hjertet er måske det mest intelligente organ vi har, og det er der lavet forskning på. Jeg vil gerne inspirere til at vi lader hjertets visdom være vores guide i livet, og at vi derved møder os selv og omverdenen med mere medfølelse og kærlighed.